okulumuz hakkında

Okulumuz 1952 yılında ilk binanın yapımasıyla eğitim öğretime başlamıştır. 2000 yılında yapılan çalışmalar sonucunda okulumuza 5 derslikli yeni bir bina eklenmiştir. 2012 yılında Milli Eğitim Bakanlığımız´ın çalışmaları ile ortaya çıkan yeni sistemimize göre okulumuz İncili Şehit Yaşar Karakaya İlkokulu adını almıştır. Okulumuza özel araçlarla geliş gidiş yapılmaktadır. Köyümüze belirli saatlerde okul saatlerine uygun tomarza servis araçlarıda girmektedir. Kalorifer ile ısınmaktadır. Toplam 2022-2023 yılı öğrenci sayımız 23 anasınıfı sayımız 6 kişidir.Okulumuz kayseri merkeze 40 km uzaklıktadır. Okula 40 dk gelinebilmeltedir. Tomarzaya varmadan yol üstünde bir yerdedir. Tomarza merkeze 15 km uzaklıktadir.2 sınıf öğretmeni 1 anasınıf öğretmeni bulunmaktadir. 2 sınıf bir arada eğitim öğretim vermektedir.